Klantcase: WiFi op een grote boerderij

Een kleine half jaar geleden kregen wij de vraag of we een oplossing konden bieden voor een groot terrein met twee woningen, een schuur en een grote tuin.

Situatie:

Deze mensen maakten gebruik van diverse WiFi-routers en repeaters waarmee ze constant moesten overschakelen tussen de netwerken en op veel plaatsen nog steeds een instabiele verbinding hadden. Er is op dit terrein ook nog een bedrijf gevestigd waarvoor veel internet wordt gebruikt en wat regelmatig bezoekers ontvangt die ook gebruik willen maken van de WiFi-verbinding.
Jouwnieuwewifi.nl ging langs bij deze klant om de situatie te inventariseren en maakt een plan van aanpak om ervoor te zorgen dat er op het hele terrein WiFi beschikbaar is en er automatisch wordt overgeschakeld naar het sterkste WiFi-punt wanneer de klant zich verplaatst over het terrein.
Verder maakte jouwnieuwewifi.nl voor de bezoekers een apart gastnetwerk waarmee zij dus nooit toegang hebben tot interne apparaten en automatisch uit het netwerk worden verwijderd wanneer zij het terrein verlaten, hierdoor blijft het netwerk schoon en stabiel. Om dit terrein te voorzien van een volledig dekkende en stabiele WiFi-verbinding hebben we gebruik gemaakt van 5 WiFi-punten verdeeld over het terrein. De WiFi-punten staan in verbinding met ons systeem waardoor we op afstand kunnen zien of alles in orde is en de software up-to-date kunnen houden.

Review:

Inmiddels heeft de klant ons WiFi-systeem zo’n 5 maanden in gebruik en hebben wij gevraagd of we de verwachtingen waar hebben kunnen maken. We kregen onderstaand antwoord:

“Wij zijn vorig jaar met ons hele huishouden bij JNW (jouwnieuwewifi) terecht gekomen. Wij hebben een groot terrein met daarop ook nog een bedrijf gevestigd. Het grootste probleem was dat we nergens echt een sterke verbindingen hadden. Eerst kwam JNW onderzoek doen bij ons voor de mogelijkheden. Zeer snel daarna hadden ze een op maat gemaakte oplossing bedacht met 5 nieuwe WiFi-punten. Ons verbindingsprobleem is nu opgelost met geweldig sterke apparaten die ook allemaal met elkaar in verbinding staan dus overschakelen van netwerk is verleden tijd, heerlijk!

Tevens heeft JNW de installatie verzorgd wat zeer professioneel gebeurde. Ook heeft JNW een zakelijke WiFi naast het privé netwerk geïnstalleerd wat voor ons en onze klanten heel fijn werkt want er is zelfs een prachtig gastnetwerk aan toegevoegd, zeer mooi gedaan! Al met al zijn we zeer tevreden en wordt ons systeem goed gemonitord. We hadden laatst een storing en voor dat wij het wisten kregen we al bericht van JNW met data en analyse dus als er iets niet werkt helpen ze je gelijk!

Tot slot het lijkt in eerste instantie niet de goedkoopste oplossing maar na het uitzonderlijke maatwerk is het absoluut waar voor je geld.”

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Je hebt dit artikel nu gelezen en ervaart waarschijnlijk dezelfde problemen. We denken graag met je mee om ook jou te laten genieten van snelle en stabiele WiFi in je volledige woning. We hebben met onze ervaring een speciaal adviesformulier ontwikkelt waarmee we je snel inzicht kunnen geven hoe we jouw woning kunnen verbeteren.
Mocht je een specifieke situatie hebben en wil je dat wij er eens naar kijken? Neem dan contact op per mail of telefonisch om een afspraak te maken.